ХОСПИС

МИЛОСЪРДИЕ

ПЛОВДИВ

денонощно наблюдение

компетентни специалисти

модерно оборудване

съвременни условия

комфортен стационар

качествено обслужване

висок професионализъм

лицензиран от МЗ

приятна обстановка

спокойствие

уют

здравни грижи

рехабилитация

връзка със спешно отделение

медицинско наблюдение

сестринско обслужване

прием на лекарства

връзка с близките

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Удобен стационар

Стаите включват:

Болните могат да разчитат на непрекъсната помощ и медицинска грижа.

Балансирано хранене

Ние осигуряваме закуска, обяд и вечеря. Храната е балансирана и съобразена с дневните нужди на всеки човек. Храненето става в съответната болнична стая. Помага се на всички болни, които не могат да се хранят самостоятелно.

Важно:Ако при посещение носите храна за Вашите близки то тя се оставя на съхранение в хладилник за 24часа, но трябва да е ясно надписана с името, датата и часа на поставяне в хладилника.

Нашите предимства

  • Клинични изследвания и образна диагностика
  • Пациентите на Хоспис “Милосърдие“ с направление от личен лекар имат възможността да им бъдат извършени необходими клинични изследвания, скенерни и ренгенови снимки в клиничната лаборатория на МТБ-Пловдив.

  • Близостта с „Еврохоспитал“
  • - специализирана гастроентерологична болница и диализен център на „Фърст диализис сървисиз - България” ЕАД също могат да бъдат в полза на болните ни при необходимост.

Разумни цени

Ние предлагаме професионални грижи на фиксирани цени, като се стараем да ги поддържаме в разумни граници, за да може всеки, който има нужда от нашата помощ, да си я позволи за колкото се може по-дълго време. Качеството на грижата за Вашия любим човек би трябвало да е най-важния фактор при вземането на решение в съчетание и с достъпни цени.

Спешна помощ

При нужда на пациента разполагаме с връзка с ОАИЛ на МТБ.

ЗДРАВЕ, ЛЕЧЕНИЕ И ПРОФИЛАКТИКА

Вие можете да бъдете спокойни за Вашите любими хора, че те са под непрекъснат контрол на нашите служители, както и че са предприети подходящи действия, свързани с храната, лекарствата, хигиената, съдействие с всички ежедневни дейности, медицински грижи.