ХОСПИС

МИЛОСЪРДИЕ

ПЛОВДИВ

денонощно наблюдение

компетентни специалисти

модерно оборудване

съвременни условия

комфортен стационар

качествено обслужване

висок професионализъм

сертификат по ISO 9001:2000

приятна обстановка

спокойствие

уют

здравни грижи

рехабилитация

физиотерапия

медицинско наблюдение

сестринско обслужване

прием на лекарства

връзка с близките

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Удобен стационар

Стаите включват:

Болните могат да разчитат на непрекъсната помощ и медицинска грижа.

Балансирано хранене

Ние осигуряваме закуска, обяд и вечеря. Храната е балансирана и съобразена с дневните нужди на всеки човек. Храненето става в съответната болнична стая. Помага се на всички болни, които не могат да се хранят самостоятелно.

Важно:Ако при посещение носите храна за Вашите близки то тя се оставя на съхранение в хладилник за 24часа, но трябва да е ясно надписана с името, датата и часа на поставяне в хладилника.

Нашите предимства

  • Клинични изследвания и образна диагностика
  • Пациентите на Хоспис “Милосърдие“ с направление от личен лекар имат възможността да им бъдат извършени необходими клинични изследвания, скенерни и ренгенови снимки в клиничната лаборатория на МТБ-Пловдив.

  • Близостта с „Еврохоспитал“
  • - специализирана гастроентерологична болница и диализен център на „Фърст диализис сървисиз - България” ЕАД също могат да бъдат в полза на болните ни при необходимост.

Разумни цени

Ние предлагаме професионални грижи на фиксирани цени, като се стараем да ги поддържаме в разумни граници, за да може всеки, който има нужда от нашата помощ, да си я позволи за колкото се може по-дълго време. Качеството на грижата за Вашия любим човек би трябвало да е най-важния фактор при вземането на решение в съчетание и с достъпни цени.

ЗДРАВЕ, ЛЕЧЕНИЕ И ПРОФИЛАКТИКА

Вие можете да бъдете спокойни за Вашите любими хора, че те са под непрекъснат контрол на нашите служители, както и че са предприети подходящи действия, свързани с храната, лекарствата, хигиената, съдействие с всички ежедневни дейности, медицински грижи.